بلاگ

دبستانی ها مهمان دبیرستان دکترحسابی

|   رویدادها   |   بدون دیدگاه

دبیرستان دکتر حسابی با امکانات و برنامه‌های آموزشی منحصر به فرد، یکی از مدارس برتر در تهران است. این دبیرستان نه تنها به شاگردان خود برای بدست آوردن دانش عمیق و مهارت‌های فنی تکنیکال کمک می‌کند، بلکه همچنین از نیروهای برتر واجد تجربه و متعهدی تشکیل شده است. اینجا از دبستانی‌ها مهمان بودند تا آنان را با فضای متفاوت و بی‌نظیر دبیرستان آشنا کند.

۱ – تبدیل مهمانی به تجربه:
دبستانی‌ها که مهمان دبیرستان دکتر حسابی بودند ، با یک تجربه زندگی لحظه‌ای و پر از چالش روبرو شدند. این برنامه مهمانی به آنان فرصتی می‌دهد تا بتوانند از محیط پر از امکانات علمی و فرهنگی پایه بنیان برای ساختن آینده‌ی خود استفاده کنند.

۲ – آشنایی با امکانات دبیرستان:
دانش‌آموزان دبستانی با ورود به دبیرستان دکتر حسابی توجه هاشان به محیطی پر از امکانات جلب می شود . آنها در بازدید از کتابخانه‌  به روز، آزمایشگاه‌ علمی مجهز، سالن ورزشی بزرگ دبیرستان و دیگر امکانات مدرن تحت تأثیر قرار می‌گیرند. این فضاها آنها را برای یادگیری و تجربه بهینه آماده می‌کنند.

۳ – درس‌ها و فعالیت‌ها:
در روزی که دبستانی‌ها در دبیرستان حضور پیدا کردند، به آنها یک برنامه جذاب و پر از فعالیت‌های متنوع ارائه شد. آنها در کلاس‌های درسی شرکت کردند، به گفتگوهای گروهی با دانش‌آموزان دیگر پرداختند یا در فعالیت‌های هنری و ورزشی مشارکت کردند. این فعالیت‌ها به آنان امکان می‌دهد تا محیط اجتماعی مدرسه را درک کنند و با دیگران ارتباط برقرار کنند.

۴ – انگیزه‌بخشی از شاگردان حاضر:
دبستانی‌ها با حضور در محیط دبیرستان و در تعامل با شاگردان این مدرسه، می‌توانند از انگیزه‌بخشی و موفقیت‌های دیگران الهام بگیرند. این تجربه برای آنها می‌تواند عاملی محرک برای پیشرفت و تلاش در مسیر تحصیلی و حرفه‌ای آینده‌شان باشد.

دبستانی‌ها که در دبیرستان دکتر حسابی مهمانی بودند، در معرض یک تجربه بی‌نظیر قرار گرفتند. آنها با امکانات مدرسه آشنا شدند، درس‌ها و فعالیت‌های متنوعی را تجربه کردند و از  شاگردان حاضر دبیرستان انگیزه گرفتند. این تجربه می‌تواند برای آنان در شکل یادگیری و توسعه شخصی، اساسی باشد و به آنها کمک کند تا در آینده مراحل تحصیلی بالاتر، بهتر عمل کنند.

بدون دیدگاه