بهداشت

ورزش کن تا سالم بمونی

مطالعات نشان داده اند که ورزش باعث پیشرفت تحصیلی کودک می شود. ورزش مغز شما را برای کار با حداکثر ظرفیت اماده و تولید سلول های عصبی را افزایش می دهد. اضافه وزن و چاقی نیز به پیشرفت شناختی، مدرسه و بعد از زندگی پیوند خورده است. ورزش یک روش فوق العاده برای از بین بردن استرس و اضطراب است، زیرا کودکان می توانند از این مشکلات متاثر شوند. همچنین می تواند خواب را بهبود بخشد که برای سلامتی و سلامت کلی کودک ضروری است. تمرین در قالب یک ورزش گروهی یا تیمی، چیزی است که به عنوان یک شکل ساختاری از تمرین اشاره شده است ؛ این می تواند به یک کودک اجازه دهد مهارت های خاصی مانند ژیمناستیک، فوتبال و شنا را توسعه دهد.

این روز ها کرونا را جدی بگیریم

با اینکه موارد ابتلای کودکان به ویروس جدید کرونا نادر بوده، متخصصان فکر نمی‌کنند دلیل آن این است که کودکان این بیماری را نمی گیرند بنابراین در اکثر موارد باید این بیماری را جدی بگیریم و با رعایت پروتکل های بهداشتی سعی کنیم از خود محافظت کنیم. این بیماری یکی از بد ترین و شدید ترین ویروس هاییست که روزانه با شکل ها و مدل های گوناگون بین مردم وجود دارد. امروزه دانشمندان کشف کردند با رعایت دستورالعمل های بهداشتی نظیر زدن ماسک و همراه داشتن ضد عفونی کننده و شستن مداوم دست ها میتوان در برابر این بیماری جنگید.

این روز ها کرونا را جدی بگیریم

کارایی قلبت رو کنترل کن

انواع گوناگونی از مشکلات قلبی، کودکان را تحت تاثیر قرار می دهند. از جمله بیماری های قلبی کودکان شامل نقایص مادرزادی قلبی، عفونت های ویروسی که قلب را تحت تاثیر قرار می دهند و حتی بیماری قلبی که بعدا در کودکی در اثر بیماری ها یا سندرم های ژنتیکی ایجاد می شوند، هستند. این روز ها که کودکانمان بیشتر وقت خود را در خانه سپری میکنند و فعالیت های بدنی زیادی انجام میدهند باید مراقب هیجانات آن ها و سلامتیشان باشیم و سعی کنیم در بازی هایشان شرکت کرده و آن ها را به سمت بازی های نشستنی و آرام هدایت کنیم و در صورت برخوردن با مشکل بی تحرکی با حفظ و رعایت دستورالعمل های بهداشتی آن ها را به پارک یا مکانی برای بازی ببریم.

کارایی قلبت رو کنترل کن

پیاده روی یادت نره

پیاده روی کودکان به آنها کمک می ‌کند تا از نظر بدنی، روانی و اجتماعی رشد کنند. متخصصان آکادمی روان پزشکی کودکان معتقدند،  راه رفتن و دویدن به کودکان در تمرکز کردن، شرکت در فعالیت های گروهی و ارتقاء مهارت دوست یابی کمک می کند. در گذشته یعنی قبل از وجود کرونا میشد به راحتی فرزند خود را به پارک و مکان های عمومی برد تا راه برود تخلیه انرژی کند و هیجانات خود را خالی کند اما این روز ها بهتر است خودمان چند دقیقه ای را در خانه با بچه ها به ورزش بپردازیم و راه برویم و بازی کنیم تا آن ها هم دچار بی تحرکی نشوند.

پیاده روی یادت نره

غذای سالم زندگی سالم

دوران تحصیل دانش آموزان یکی از حساس ترین دوره ها چه از لحاظ رشد شخصیتی و چه از لحاظ رشد جسمانی می باشد. بنابراین تغذیه ی دانش آموز باید به طوری باشد که از تمام جهات نیاز های او را برطرف سازد. به طور کلی برنامه غذایی در زمان مدرسه و خارج از مدرسه تفاوت چندانی ندارد فقط موضوع این است که در این دوره کودکان و دانش آموزان بیشتر به مصرف غذاهای فرآوری شده یا غذاهای فست فودی روی آورده اند. آنچه در یک شرایط طبیعی از افراد و نوع تغذیه شان انتظار می رود این است که برنامه غذایی دانش آموزان را طوری تنظیم کنند که بتوانند از همه موادمغذی موجود، ویتامین ها و املاح به مقدار مورد نیاز، به بدن خود برسانند. البته همه باید مراقب باشند حتی دچار کمبودهای خفیف و حاشیه ای که می توانند روی قدرت ذهنی و تمرکز یادگیری تاثیر گذار باشند، نشوند.

غذای سالم زندگی سالم