بلاگ

رویداد برنامه نویسی روز جهانی کتاب و کتابخوانی

|   دپارتمان کامپیوتر   |   بدون دیدگاه

برنامه‌نویسی و ارائه پروژه با استفاده از برنامه نویسی یکی از موضوعات مهم و جذاب در دنیای فناوری اطلاعات می‌باشد. این فعالیت‌ها دانش آموزان را در مسیر یادگیری و توسعه مهارت‌های کلیدی مرتبط با علوم کامپیوتر هدایت می‌کند.
این رویداد شامل چندین فعالیت تحت عنوان “روز برنامه‌نویسی و ارائه پروژه” خواهد بود. در این رویداد، دانش‌آموزان فرصت دارند تا با استفاده از برنامه نویسی ، یک زبان برنامه‌نویسی گرافیکی، پروژه‌های مختلفی را طراحی و ارائه دهند. این امر به آن‌ها کمک می‌کند تا با مفاهیم برنامه‌نویسی و الگوریتم‌ها آشنا شوند و به تقویت تفکر محاسباتی خود بپردازند.
یادگیری برنامه‌نویسی از سنین پایین به کودکان کمک می‌کند تا مهارت‌های تفکر تجزیه و تحلیلی را پرورش دهند و از آنجا که برنامه نویسی یک محیط بصری دارد، این فرآیند برای آن‌ها بسیار جذاب خواهد بود.
این رویداد باعث افزایش انگیزه و الهام دانش‌آموزان در زمینه توسعه فناوری و برنامه‌نویسی می‌شود. آن‌ها از نتیجه‌ی کاری که خودشان با ایده‌هایی که در ذهن دارند، به اشتراک می‌گذارند و این باعث تقویت اعتماد به نفس و ارتقای توانایی‌های خلاقانه‌شان می‌شود.
با توجه به تمامی این نکات، روز برنامه‌نویسی و ارائه پروژه با استفاده از برنامه نویسی یک فرصت عالی برای کودکان است تا به دنیای جذاب برنامه‌نویسی و فناوری وارد شوند و از تجربه‌ای خلاقانه و پر انرژی بهره‌مند شوند.

بدون دیدگاه