پایه ی ششم

اهمیت پایه ی ششم ابتدایی در دوران تحصیلی کودکان

میدانیم که پایه ششم آخرین مقطع ابتدایی ست و پس از آن دانش آموزان وارد دوره متوسطه اول می‌شوند. بسیاری از دانش آموزان و والدین آنها قصد دارند این مقطع تحصیلی را در مدارس سطح بالا ثبت نام کنند. بسیاری از این مدارس برای پذیرش دانش آموزان آزمون برگزار می‌کنند .

باید بگوییم که اهمیت کلاس ششم در همین ماجراست. با توجه به مطالعات اخیر متخصصین در این حوزه حجم مطالب این پایه از سال پیش، بیشتر است. البته ساعت آموزش در پایه ششم متناسب با حجم دروس افزایش نیافته. همین مطلب در اواخر سال تحصیلی اولیا و دانش آموزان را دچار نگرانی از امکان عدم موفقیت در آزمون های پایانی می کند. اما این مشکل می تواند با استفاده از برنامه ریزی صحیح و استفاده از کتب کمک درسی و کلاس های فوق برنامه حل شود.

اهداف پایه ی ششم ابتدایی

• اهداف درس علوم
با توجه به طرح نوین آموزشی علوم تجربی در نظام آموزشی همواره سعی می شود تا با رویکرد های فعال یاددهی،یادگیری و پرورش کاوشگری در دانش آموزان و هم چنین محتوای درسی شامل دانستنی ها، مهارت ها و نگرش های ضروری با نگاه ارزشیابی در خدمت یادگیری اقدام به تدریس و تدوین جزوات آموزشی گام برداشته شود.
  • اهداف درس فارسی
۱.مهارت گوش دادن