پایه ی چهارم

اهمیت پایه ی چهارم ابتدایی در دوران تحصیلی کودکان

دانش آموزشی که در مقطع چهارم تحصیل میکند، سه سال آموزش رسمی در مدرسه را پشت سر گذاشته است، از طرفی پایه چهارم یکی از اصلی ترین پایه ها در طول تحصیل محسوب میشود، سرفصل های آموزشی مهم و کاربردی و متفاوت با آنچه دانش آموز در سه سال اول تحصیل با آن برخورد داشته است سبب میشود که این پایه تحصیلی از اهمیت خاصی از نظر بار علمی برخوردار باشد.

بسیاری از دانش آموزان در این مقطع با مشکلاتی نظیر افت تحصیلی روبرو میشوند و دلیل آن نیز یک جهش علمی و تفاوت بین سطح آموزشی کلاس سوم و چهارم است. وقتی دانش آموز احساس کند با یادگیری در درس مشکل دارد، نسبت به آن بی تفاوت و سرد شده و همین مسئله زمینه ساز مشکلات بعدی نظیر دلسردی از ادامه تحصیل، بیزاری از مدرسه و درس خواهد شد. اما اگر مدرسه را درست انتخاب کنیم با توجه به مشاورین تمامی این موارد قابل حل است.

اهداف پایه ی چهارم ابتدایی

• اهداف شناختی
۱. آموزش تدریجى رموز خلقت به کودک و جلب توجه او به مبدأ آن.
۲. یاد دادن قرآن مجید در حد صحیح‌خوانی.
۳. دادن اطلاعات لازم در زمینهٔ واجبات دینی.
۴. آموزش اطلاعات بهداشتى و ایمنی.
  • اهداف عاطفی
۱. احترام گذاردن به بزرگسالان.
۲. علاقه‌مند کردن به نظم و مسؤولیت‌پذیرى و رعایت حقوق دیگران.
۳. علاقه‌مند کردن دانش‌آموز به مطالعه.
۴. علاقه‌مند کردن دانش‌آموز به فعالیت‌هاى اجتماعى و تعاون.
  • اهداف روانی جرکتی
۱. ایجاد عادات بهداشتى و ایمنی.
۲. ایجاد عادت به تعاون و رعایت حقوق دیگران.
۳. آموزش عملى نماز.
۴. تقویت مهارت خواندن، نوشتن، حساب کردن و استدلال کردن.