تصویر عنوان

پایه ی اول

اهمیت پایه ی اول ابتدایی در دوران تحصیلی کودکان

دبستان به عنوان پایه‌ای‌ترین دوره‌ی تحصیل دانش‌آموزان، از اهمیت بالایی برخوردار است. در این دوره‌ی تحصیلی والدین در کنار معلم‌ها نقش مهمی در پیشرفت دانش‌آموزان ایفا می‌کنند. در بین پایه‌های دبستان، اهمیت پایه اول ابتدایی بیشتر از سایرین است؛ زیرا کودکان برای اولین بار حضور در محیط جدیدی را تجربه می‌کنند که آشنایی قبلی با آن ندارند. به همین دلیل نحوه برخورد با دانش‌آموزان اول ابتدایی و همچنین راهنمایی و تذکرات به آن‌ها باید متناسب با سنشان باشد. از این رو اولیا دانش‌آموزان اول ابتدایی باید علاوه بر آشنایی با شیوه‌ی تدریس معلم، برخی نکات و توصیه‌های اساسی در رابطه با نوآموزان را بیاموزند. این کار باعث تقویت و همسو شدن آموزش در خانه و مدرسه می‌شود.

کلاس اول نقطه شروع مهمی برای بچه های کوچک است تا با اتکا به آن خود را عضوی از مدرسه ” بزرگ ” احساس کنند. خیلی از کارها برای آنها تازگی دارد، مثلاً شاید برای اولین بار در بوفه مدرسه غذا بخورند و برای اولین بار بدون نظارت مستقیم بزرگترها، در هوای آزاد بازی کنند. این تجربیات به کلاس اولی‌ها کمک می‌کند تا بیشتر حس استقلال کنند. کلاس اولی‌ها باید از مهارتهای اجتماعی ای که در پیش دبستان و آمادگی کسب کرده اند، به نحو کامل تری استفاده کنند. اما جادوی واقعی کلاس اول هنگامی رخ می‌دهد که بچه‌ها توانایی فهمیدن معنای واقعی حروف و اعداد را پیدا می‌کنند.

اهداف پایه ی اول ابتدایی

• علوم
  • تقویت مهارت خوب دیدن و خوب درک کردن محیط پیرامون ، به دست آمدن اطلاعات ، استفاده درست و مناسب از ابزار آشنایی با محیط پیرامون خود و موجودات و کره زمین ، آشنایی حواس پنجگانه
  • فارسی