کامپیوتر

فواید یادگیری کامپیوتر

ارتباط راحت و جا به جایی سریع فایل ها

در صورت فراگیری کامپیوتر ما میتوانیم به راحتی با دیگران ارتباط برقرار کنیم. برای مثال ایمیل بزنیم و یا فایل های خود را سریع تر جا به حا کنیم هرچند برخی از این کار ها را میتوان با تلفن همراه هم انجام داد اما با کامپیوتر قطعا راحت تر و سریع تر خواهد بود

تدوین فیلم و ادیت عکس

با استفاده از دانش کامپیوتر میتوانیم فیلم های مختلف را ببینیم و حتی خودمان سازنده و تدوین کننده ی یک فیلم ساده و کوتاه باشیم. همچنین میتوانیم عکس های خود را با فراگیری نرم افزار های ادیت ویرایش کرده و به جذابیت آن ها اضافه کنیم

ارزش سواد کامپیوتری در محل کار

مشاغل به سرعت در حال تغییر هستند و شرکت‌ها امیدوارند که بتوانند با این تغییرات همگام شوند. بنابراین سعی می‌کنند محل کار خود را همواره به روز نگه دارند تا مطمئن شوند همه چیز برای اعمال این تغییرات آماده است.

فردی کار آمد و مفید خواهیم بود

افراد با سواد حوزه کامپیوتر، زمان انجام کارها را کاهش می‌دهند و با علمی که دارند گاهی بسیار مفید و کار آمد عمل میکنند و با توجه به پیشرفت هر روز تکنولوژی در زندگی و جامعه قطعا فردی که دارای دانش کامپیوتر باشد بسیار مفید خواهد بود

Scratch JR

ICDL

Scratch

یادگیری ICDL و فواید آن

ICDL مخفف  International Computer Driving License به معنای گواهینامه بین‌المللی کار با کامپیوتر است. با توجه به گسترش استفاده از کامپیوتر و کاربرد وسیع آن در حوزه های مختلف، داشتن مهارت های استفاده از آن اهمیت دارد.

مدرک ICDL از طرف سازمان ها و ارگان های دولتی، انجمن های انفورماتیکی، شرکت های تجاری و کسب و کارهای بزرگ و کوچک مختلف به عنوان مدرکی بر اثبات مهارت های کار با کامپیوتر شناخته می شود.
معمولا آموزش های ICDL را به ۷ دسته کلی تقسیم بندی می کنند:

•    (IT) آشنائی با مفاهیم پایه و اساسی فناوری اطلاعات

•    (Windows) آشنایی با سیستم عامل ویندوز و نحوه کار با آن

•    (Word) آموزش استفاده از نرم افزار واژه پرداز

•    (Excel) آموزش استفاده از صفحه گسترده

•    (Access) آموزش استفاده از نرم افزار پایگاه داده‌ها

•    (PowerPoint) آموزش استفاده از نرم افزار ارائه مطلب

•    (Internet) آموزش مفاهیم اولیه اینترنت و ارتباطات

یادگیری ICDL و فواید آن

معمولا آموزش های ICDL را به ۷ دسته کلی تقسیم بندی می کنند:

•    (IT) آشنائی با مفاهیم پایه و اساسی فناوری اطلاعات

•    (Windows) آشنایی با سیستم عامل ویندوز و نحوه کار با آن

•    (Word) آموزش استفاده از نرم افزار واژه پرداز

•    (Excel) آموزش استفاده از صفحه گسترده

•    (Access) آموزش استفاده از نرم افزار پایگاه داده‌ها

•    (PowerPoint) آموزش استفاده از نرم افزار ارائه مطلب

•    (Internet) آموزش مفاهیم اولیه اینترنت و ارتباطات

Scratch & Scratch JR

Scratch JR (اسکرچ جونیور) یک زبان برنامه نویسی مقدماتی است که کودکان ۵ تا ۸ ساله به وسیله‌ی آن می‌توانند داستان ها و بازی های تعاملی خودشان را بسازند. اسکرچ جی آر  Scratch JR یا اسکرچ جونیور با الهام از زبان برنامه نویسی اسکرچ  Scratch ایجاد شده است، زبان برنامه نویسی اسکرچ در سراسر جهان توسط میلیون‌ها کودک و نوجوان (۸ سال به بالا ) استفاده می‌شود. در واقع Scratch برای بچه های ۹ تا ۱۶ سال میباشد و نمونه ی پیشرفته تر Scratch JR است. با استفاده از این برنامه کودکان میتوانند استعداد خود را در برنامه نویسی کشف کرده و حتی آن را دنبال کنند.

Scratch & Scratch JR

جهت رفع هرگونه مشکلات احتمالی برای استفاده از سامانه ی دانش آموزی و کسب اطلاعات در مورد دپارتمان کامپیوتر در روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۸ الی ۱۶ با شماره های ۲۲۸۸۲۱۰۸ و ۲۶۷۰۲۹۵۹ تماس حاصل فرمایید.

.

سرکار خانم نفیسه حاج محمد