درباره ما

دبیرستان دوره دوم دکتر حسابی

در وصف این دبیرستان همین بس که آغازگر فعالیت آموزشی مجموعه مدارس مسد است .

این دبیرستان از سال تحصیلی ۷۳ - ۱۳۷۲ تلاش خود را برای به ثمر نشاندن اهداف عالیه و راهیابی دانش آموختگان ، خود به دانشگاه های معتبر کشور
با بهره گیری از دبیران کارآمد و شیوه های نوین آموزشی با تکیه بر روش های شناختی آغاز کرده است .

استفاده از فرصت های مطالعاتی کلاس های تست آمادگی کنکور ، یادگیری عمیق مفاهیم درسی به منظور موفقیت در امتحانات نهایی توجه به مسائل اخلاقی و تربیتی جوانان فعالیت های مشاوره ای در امور تحصیلی و دانشگاهی و نگاه ویژه به مسائل روانشناختی و انگیزشی دانش آموزان را میتوان از دلایل موفقیت آن دانست .

توجه ویژه به امور نوجوانان و فعالیتهای پژوهشی و اردویی در کنار سایر موارد آموزشی از ویژگی های مهم این مدرسه می باشد .

دبیرستان دوره دوم دکتر حسابی

در وصف این دبیرستان همین بس که آغازگر فعالیت آموزشی مجموعه مدارس مسد است .

علی فراتی

مدیریت دبیرستان