معرفی فضای ورزشی دبیرستان دکتر حسابی

• صفحه اصلی
  • معرفی فضای ورزشی دبیرستان دکتر حسابی

بی توجهی به برنامه فراغت دانش آموزان خود به خود تضعیف در اجرای برنامه آموزشی را موجب خواهد شد.

همچنان که در طراحی چرخه ترمودینامیکی موتور اتوموبیل، فرآیندهای انبساطی و انقباضی توامان باعث ایجاد توان و قدرت می شود، تدوین برنامه های فراغتی مناسب در کنار برنامه های آموزشی، سبب ایجاد نشاط و چابکی و انسجام و تاثیر بیشتر در روند کلی حرکت دانش آموز می گردد.

ازین روی علاوه بر شناسایی و ارائه راهکارهای آموزشی از سوی نهاد مشاوره، ضروری است برنامه منسجم فراغت در بخش های مختلف شامل ورزشی، فرهنگی، اجتماعی و هنری به دانش اموز ارائه گردد.

در این راستا دبیرستان دکتر حسابی با در نظر گرفتن برنامه ورزشی متنوع و متعدد برای اوقات فراغت دانش آموزان، موجبات افزایش نشاط و انگیزه و صمیمیت بین دانش آموزان را فراهم آورده است.

این برنامه ها شامل برگزاری مسابقات درون پایه ای در زمینه های مختلف همچون تنیس روی میز، طناب کشی، والیبال و آمادگی جسمانی می باشد. در این میان از بین دانش اموزان مستعد و برجسته، تعدادی جهت حضور در مسابقات استانی انتخاب و اردوهای امادگی برای ایشان برگزار می گردد.

برگزاری مسابقات والیبال بین پایه ها

مسابقات مچ اندازی