شرکت دبیرستان دکتر حسابی در همایش گرامیداشت هفته پژوهش

• صفحه اصلی
  • شرکت دبیرستان دکتر حسابی در همایش گرامیداشت هفته پژوهش

همایش گرامیداشت هفته پژوهش با حضور مدیریت محترم آموزش و پرورش منطقه 3، جناب آقای دکتر میرزاده و نماینده محترم مجلس شورای اسلامی جناب آقای دکتر شاوردیان در سالن همایش های معلم در تاریخ 28 آذر برگزار گردید.

در این همایش ضمن سخنرانی دکتر میرزاده و آقای شاوردیان، از مدیران و مسئولان فعال و اثرگذار در بخش پژوهش، تجلیل و تقدیر به عمل آمد.

مشاور پایه های نهم، دهم و یازدهم دبیرستان جناب آقای مهندس اینانلو در این همایش حضور داشته و نقطه نظرات خود را به مسئولین ذی ربط انتقال دادند.

این نقطه نظرات شامل جلب توجه دانش آموزان در رفع مشکلات و تشریک مساعی در بخش های عمومی شامل مشکلات مدیریت مصرف منابع آب و انرژی در جامعه، تولید زباله و حفاظت از مشاعات شهری و همچنین مسائلی بود که نیاز به توجه و مشارکت جمعی خصوصا دانش آموزان دارد.