حضور دانش آموزان دکتر حسابی در مسابقات ورزشی منطقه ای و استانی

• صفحه اصلی
  • حضور دانش آموزان دکتر حسابی در مسابقات ورزشی منطقه ای و استانی
شکل یک تصویر

توجه به استعدادهای دانش آموزان در زمینه های مختلف هنری و ورزشی همواره سرلوحه برنامه های مشاوره دبیرستان دکتر حسابی می باشد.

دانش آموزان با تخصیص و تنظیم اوقات خود به شکل مفید، این امکان را خواهند داشت تا در کنار پیشبرد مناسب برنامه درسی خود، در زمینه هایی که استعداد ویژه دارند نیز فعالیت داشته باشند.

برای ایرانیان، در این زمینه، اسطوره ورزشی علی دایی همواره یادآور آن است که در کنار برنامه قوی و منسجم درسی و تحصیلاتی، میتوان در سایر زمینه ها نیز درخشان و موفق ظاهر شد.

همچنان که ایشان ضمن تحصیل در دانشگاه صنعتی شریف، تا قله های ورزش جهانی نیز صعود کرده و افتخاری درخشان برای کشور و ملت ایران هستند.

دبیرستان دکتر حسابی نیز، از بین دانش آموزان موفق در زمینه های ورزشی، تعدادی را جهت شرکت در مسابقات منطقه ای و استانی انتخاب کرده و ضمن برگزاری دوره های آمادگی، از ایشان حمایت کامل را به عمل آورده است.

حضور دانش آموزان دبیرستان در مسابقات دو میدانی

حضور دانش اموزان دبیرستان در مسابقات تنیس روی میز