برگزاری اردوی تفریحی و ورزشی بین پایه ای نهم ، دهم و یازدهم

• صفحه اصلی
  • برگزاری اردوی تفریحی و ورزشی بین پایه ای نهم ، دهم و یازدهم

یکی از اهدافی که مجموعه دکتر حسابی به شکل جدی دنبال می کند، ایجاد زمینه و آمادگی ذهنی در دانش آموزان مقاطع مختلف دبستان، راهنمایی و دبیرستان جهت حضور در دوره های بعدی است.

این مهم با توجه به تفاوت و اختلاف قابل فضای آموزشی این مقاطع با یکدیگر، نقش مهمی را در شکل گیری  دورنما و ذهنیتی شفاف از مسیر پیش روی دانش آموزان دارد.

در این راستا کادر مدیریت دکتر حسابی با  ایجاد هماهنگی در مقاطع مختلف، اقدام به برگزاری اردوهای تفریحی بین مقاطع مختلف و همچنین مسابقات ورزشی بین آنها می نماید.

برگزاری مسابقات فوتبال بین پایه ششم و هفتم در آبان ماه 1402 و اردوی تفریحی در اردوگاه تفریحی ورزشی کرج از جمله این مناسبت ها می باشد.

اردوگاه کرج، با داشتن فضایی وسیع و سرسبز و مفرح و استراحتگاه مجهز، یک روز پر نشاط و تحرک و خاطره انگیز را برای دانش آموزان رقم زد. مسابقه فوتبال، والیبال و طناب کشی نیز بین دانش آموزان برگزار شد و از ایشان پذیرایی کامل نیز به عمل آمد.